... your personal dry cleaner's!!! 2310 673.759 | 2310 621.249 info@cleanandquick.gr

– ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΡΟΥΧΩΝ & ΧΑΛΙΩΝ –

Επιδιορθώσεις ρούχων

Η καθαριότητα και το καλό σιδέρωμα είναι το ένα μέρος της καλής εμφάνισης. Το άλλο; Τα ρούχα σας να είναι σε καλή κατάσταση και να ταιριάζουν επάνω σας σαν γάντι.

Τα καθαριστήρια C & Q προσφέρουν τις γνώσεις, την αφοσίωση και την εμπειρία τους και στις επιδιορθώσεις και τις αλλαγές των αγαπημένων σας ρούχων. Ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα καθώς το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντοτε στην διάθεσή σας ώστε να διατηρήσετε την γκαρνταρόμπα σας σε άριστη κατάσταση. Μπορούμε να επιδιορθώσουμε τα ρούχα σας κατόπιν συνεννοήσεως. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να έχετε με καρφίτσες τα ρούχα σας και το άρτιο προσωπικό μας θα κάνει ακριβώς ό, τι θελήσετε, όσο δύσκολο και να είναι αυτό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

E

Κόντεμα

E

Στένεμα

E

Αλλαγή φερμουάρ

E

Γύρισμα ή αλλαγή γιακάδων στα πουκάμισα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία μας, έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για κάθε πελάτη, προσπαθεί να διαμορφώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ώστε να διευκολύνεστε γρήγορα και αποτελεσματικά, με τις ανάγκες σας για ποιότητα εξασφαλισμένες. Τα βήματα, λοιπόν, για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι τα παρακάτω: εμείς παραλαμβάνουμε τα επιθυμητά κομμάτια και σας τα επιστρέφουμε το συντομότερο δυνατό, καλύτερα από όταν τα αγοράσατε.

Με την επιδιόρθωση ρούχων διατηρούμε άριστα την ποιότητα των ενδυμάτων σας, ανανεώνοντας τα υφάσματα, αντιμετωπίζοντας τυχούσες φθορές και διορθώνοντας ατέλειες. Προσθέτουμε, έτσι, χρόνια ζωής σε οποιοδήποτε σχεδόν ύφασμα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, συντηρώντας τα αγαπημένα σας κομμάτια και σώζοντας πολυτιμότερα υφάσματα από τις καταστροφές που επιφέρει ο χρόνος.

Είμαστε υπερήφανοι για τις ικανότητες του επιδιορθωτικού μας προσωπικού. Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστείτε, από ένα απλό κόντεμα έως και ένα περίτεχνο re-styling σε ένα παλιότερο κομμάτι. Εφαρμόζουν μάλιστα έξυπνες τεχνικές από την πολύτιμη εμπειρία τους, εκπονώντας και τις πιο περίπλοκες επιδιορθώσεις στα ενδύματά σας διά χειρός, για να αποφέρουν τα καλύτερα για εσάς αποτελέσματα.

Όσον αφορά την επιδιόρθωση ζημιών στα υφάσματα, στόχος μας είναι να σας επιστρέψουμε όλα τα ρούχα σας σε άψογη κατάσταση, έτοιμα να ξαναφορεθούν. Γι’ αυτό όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο γρήγορο εντοπισμό των ζημιών, με τι δική σας βοήθεια και την ουσιαστική τους αντιμετώπιση, με εφαρμογή των πιο εξελιγμένων και πρακτικών μεθόδων, σε συνδυασμό με απλές παραδοσιακές τεχνικές. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε σας πραγματική ποιότητα, διατηρώντας κάθε ρούχο σε άριστη κατάσταση.

Επιδιορθώσεις χαλιών

Μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας δεν απομένει σχεδόν ποτέ χρόνος για τον καθαρισμό και τη συντήρηση ενδυμάτων, πόσο μάλλον ενός ή και περισσότερων χαλιών. Τα καθαριστήρια C & Q παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη φροντίδα των χαλιών σας.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους επισκευή και επιδιόρθωση των χειροποίητων χαλιών σας, καθώς επίσης και αλλαγές/ αντικαταστάσεις σε κρόσια και ρέλια των χαλιών μηχανής.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα χαλιά σας και την επισκευή τους μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και για τις τιμές μας.

Με την υπηρεσία επιδιόρθωσης χαλιών η εταιρεία μας υπόσχεται άμεση αντιμετώπιση των φθορών στα χαλιά σας, προκειμένου να τα ξαναχρησιμοποιήσετε και την επόμενη σεζόν. Ειδικά ένα χαλί, που αγοράζεται ώστε να ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο περιβάλλον του δωματίου που τοποθετείται, δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Γι’ αυτό απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του καθαριστηρίου μας, που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την επιδιόρθωση ενός χαλιού.

To cleanandquick.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Όροι Χρήσης