– ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ ΡΟΥΧΩΝ & ΧΑΛΙΩΝ –

Αν έχετε ντουλάπες ασφυκτικά γεμάτες με ρούχα, πατάρια και αποθήκες γεμάτα από παλιά χαλιά, μην απελπίζεστε. Τα καθαριστήρια clean and quick με την υπηρεσία  δωρεάν φύλαξη ρούχων και χαλιών απελευθερώνουν το χώρο σας από τον ιματισμό της εκάστοτε εποχής που δε χρησιμοποιείται.

Έχουμε τη δυνατότητα να φυλάξουμε τα ρούχα σας και τα χαλιά σας για μια σεζόν στις εγκαταστάσεις μας, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται η ντουλάπα σας και οι αποθηκευτικοί σας χώροι.

Τα ρούχα καθαρίζονται και φυλάσσονται αεροστεγώς σε ειδικούς χώρους και όταν ζητηθούν σιδερώνονται για να τα παραλάβετε φρέσκα και καθαρά. Τα χαλιά πλένονται, φυλάσσονται και όταν ζητηθούν παραδίδονται μετά από 2 ημέρες.

Οι εποχές αλλάζουν και ομοίως αλλάζει και ο ιματισμός μας. Στην περίπτωση αναζήτησης για χώρο στην ντουλάπα, ωστόσο, είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί ο απαιτούμενος χώρος. Η δωρεάν φύλαξη αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να αδειάσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο, προσφέροντας άμεση λύση με τις δικές μας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις. Η εποχιακή αυτή υπηρεσία, χρησιμοποιείται από πολλούς πελάτες μας, για την προστασία και συντήρηση των ενδυμάτων και χαλιών τους τους μήνες που δεν είναι απαραίτητα ή όταν έχουν περιορισμένο προσωπικό αποθηκευτικό χώρο.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε, προκειμένου να καθαρίσουμε και να συντηρήσουμε τα εποχιακά σας υπάρχοντα, συνιστούν μια μοναδική και αποτελεσματική λύση για να αντιμετωπίσετε όχι μόνο το πρόβλημα του χώρου, αλλά και για να προστατέψετε τα ρούχα σας από την φθορά, τα έντομα και την οξείδωση από πολλών ειδών λεκέδες. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των ενδυμάτων ή χαλιών σας για πλήρη αντιμετώπιση τυχών λεκέδων ή στοιχείων που προσελκύουν έντομα. Ακόμη, υπόσχεται την αποθήκευση αυτών των υπαρχόντων σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εγκαταστάσεις μας, σε ασφαλείς θερμοκρασίες για την αποφυγή επίδρασης εντόμων και φθορών. Τελικά, καταλήγει σε σιδέρωμα και επιστροφή των εποχιακών σας ειδών, όποτε επιθυμείτε και κρίνετε σκόπιμο.

Οι περισσότεροι πελάτες μας χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες φύλαξης, που προσφέρει η επιχείρησή μας, την άνοιξη και το καλοκαίρι για να συντηρήσουν ευαίσθητα, μάλλινα και πιο βαριά ενδύματα ή χαλιά, ζητώντας τα πίσω κατά το φθινόπωρο, όταν η εποχή απαιτεί τη χρήση τους. Ωστόσο, και κατά την περίοδο του χειμώνα συντηρούμε τα καλοκαιρινά υφάσματα για πολλούς πελάτες μας. Προσέχουμε τα απαλότερα κομμάτια από φθορές και τα μεταξωτά ή λινά από τις επιβαρύνσεις της προσωπικής ντουλάπας τους χειμωνιάτικους μήνες.

Τα έντομα, κυρίως ο σκώρος, συνιστούν το πιο συχνό και ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα όταν πρόκειται για τη σωστή φύλαξη και συντήρηση ρούχων και πιο συγκεκριμένα μάλλινων υφασμάτων. Πολλά από τα ενδύματα που επιλέγουμε να φορέσουμε καθημερινά κατασκευάζονται από κάποιο είδος μάλλινου υφάσματος, κασμίρι ή μοχαίρ που κάτω από αυξημένες θερμοκρασίες απειλούνται από έντομα και φυσικά σκώρο. Γι’ αυτό το να επιλέξετε τις δικές μας ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις, προορισμένες να συντηρούν ρούχα και τάπητες στις καταλληλότερες θερμοκρασίες, χωρίς να επιτρέπουν την επαφή τους με καταστροφικό περιβάλλον, είναι το πιο ασφαλές μέτρο που μπορείτε να λάβετε για την διασφάλιση της ποιότητας και αξίας των υπαρχόντων σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!