– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ & ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΩΝ –

Αν είστε σε επαγγελματικό ταξίδι στην πανέμορφη πόλη μας, αν παραβρίσκεστε σε γαμήλιες δεξιώσεις ή αν απλά βγαίνετε έξω με τους φίλους σας, το πουκάμισο είναι από τα πιο αξιοπρόσεκτα και σημαντικά μέρη της εμφάνισής σας.

Σας βεβαιώνουμε ότι στα καθαριστήρια C & Q κάθε πουκάμισο είτε είναι μεταξωτό είτε 100% βαμβάκι, περνάει από λεπτομερή επιθεώρηση και καθάρισμα πριν το σχολαστικό σιδέρωμά του με το χέρι και την παράδοσή του σε εσάς.

Οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε για τις τιμές μας. Το σίγουρο είναι ότι δεν βασίζονται στο φύλο καθώς ο τρόπος, η δουλειά και ο χρόνος παραμένουν ο ίδιος. Η διαφορά βασίζεται στον τρόπο καθαρίσματος και κυρίως στον τρόπο σιδερώματος. ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.

Το σιδέρωμα στο χέρι απαιτεί εντατική εργασία και υψηλή δεξιοτεχνία και αυτός είναι ο λόγος που κοστίζει περισσότερο. Η τιμή αποτελεί συνάρτηση της δουλειάς μας αλλά και της σιγουριάς μας για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας είναι ένα έμπειρο προσωπικό που σας νοιάζεται. Και τα καθαριστήρια clean&quick θεμελιώνονται από ένα τέτοιο ακριβώς προσωπικό, που εξυπηρετεί τον κάθε πελάτη με τον απαιτούμενο σεβασμό και ενδιαφέρον για τις ανάγκες του.

Η λεπτομερής επιθεώρηση κάθε πουκαμίσου περιλαμβάνει την αξιολόγηση του τρόπου κατασκευής του και της ποιότητας του υφάσματός του, προκειμένου να εφαρμοστεί μέθοδος καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένη γι’ αυτό.

Επιπλέον, κάθε πουκάμισο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στο σιδέρωμα. Οι περισσότεροι δε διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο ούτε για το πλύσιμο ενδυμάτων,  πόσο μάλλον για το σιδέρωμά τους. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, λοιπόν, καθώς και της απαιτητικής φροντίδας που χρειάζεται κάθε πουκάμισο, στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνεται και το σιδέρωμα των πουκαμίσων σας. Με την επαγγελματική φροντίδα που σας προσφέρουμε, λοιπόν, τα πουκάμισά σας θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα και την ποιότητα που είχαν όταν τα πρώτο-αγοράσατε.

Κατανοώντας, ταυτόχρονα, τη σύγχρονη οικονομική κατάσταση προσπαθούμε να προσφέρουμε προσιτές τιμές στους πελάτες μας γα κάθε υπηρεσία. Ωστόσο, η λεπτομερής διαδικασία που χρειάζεται για το καθάρισμα και σιδέρωμα πουκαμίσων απαιτεί τις ανάλογες τιμές. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας, από την άλλη, είναι αντάξια των τιμών μας.