– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΥΧΩΝ –

Στεγνό καθάρισμα (Dry cleaning) που στηρίζεται στις λεπτομέρειες

Σε  αντίθεση με αυτό που φαίνεται, το στεγνό καθάρισμα δεν είναι μία απλή διαδικασία. Είναι συνδυασμός τέχνης, πείρας και επιστήμης. Κατά τη διάρκεια των 19 χρόνων δουλειάς έχουμε αναπτύξει και εξελίξει ένα σύστημα το οποίο αγκαλιάζει και σέβεται και εσάς και τα ρούχα σας.

Αυτό σημαίνει όχι μόνο την απαραίτητη ενδελεχή έρευνα αγοράς όσον αφορά τα υλικά μας και τα μηχανήματά μας, αλλά έρευνα και μελέτη πάνω στα υφάσματα, στην ταυτοποίηση της ίνας, στους λεκέδες, στην αφαίρεση των λεκέδων, στην διαδικασία καθαρίσματος, στην τεχνική του σιδερώματος. Επεξηγηματικά, αναφερόμαστε στην αντικειμενική αξιολόγηση κάθε κομματιού, προς ουσιαστική ανταπόκριση στις ανάγκες σας. Ειδικά οι καθαρισμοί πανωφορίων (παλτό, σακακίων κλπ.) απαιτούν γνώση και προσοχή, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό, αλλά και ασφαλές αποτέλεσμα.

Τα καθαριστήρια C & Q εγγυώνται το τρίπτυχο αφοσίωση, εμπειρία και σωστά υλικά. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα επιστρέφονται σε εσάς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χωρίς λεκέδες, γυαλάδες, ανεπιθύμητες οσμές, διπλές τσακίσεις με άλλα λόγια καλύτερα και από όταν τα αγοράσατε. Συνδυάζοντας αυτό το τρίπτυχο με την εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εγγυημένα, πραγματική ποιότητα.

Έτσι, η γκαρνταρόμπα σας θα κρατήσει περισσότερο, θα έχει καλύτερη εμφάνιση και μακροπρόθεσμα θα γλυτώσετε τα χρήματα για την αναπόφευκτη αντικατάστασή της. Με την προτίμησή σας στα καθαριστήρια clean&quick μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή περιποίηση των ενδυμάτων σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς για όλα τα είδη ρούχων όπως πανωφορίων, παλτό, σακακίων και καθώς το προσωπικό μας χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού, σχεδιασμένες για κάθε ρούχο ξεχωριστά, το αποτέλεσμα είναι πως το καθάρισμα γίνεται μία απολύτως προσωπική εμπειρία.

Η διαδικασία καθαυτή περιλαμβάνει, αρχικά, τη χρήση ειδικών υγρών για την απομάκρυνση λεκέδων ή ανεπιθύμητων στοιχείων από τα υφάσματα. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εκμίσθωσης επαγγελματιών για τον καθαρισμό των ενδυμάτων σας, είναι ότι τα μέσα που χρησιμοποιούνται έχουν πολλές φορές την ικανότητα να καθαρίζουν σημεία που δεν μπορεί το νερό, να διαλύουν λίπη και έλαια που παραμένουν πρακτικά αδιάλυτα σε κοινά καθαριστικά. Ακόμη, φυσικά υφάσματα, όπως μάλλινα και μεταξωτά αντιμετωπίζονται καλύτερα με στεγνό καθάρισμα, αλλά μπορούν να αποχρωματιστούν ή να μαζέψουν με τη χρήση νερού. Επιπλέον, συνθετικά υφάσματα, π.χ. πολυεστέρας, ανταποκρίνονται άψογα στο στεγνό καθάρισμα, ενώ μπορεί να μην καθαριστούν πλήρως με απλό πλύσιμο. Το στεγνό καθάρισμα συμβάλλει στην επαναφορά των ενδυμάτων στην κατάσταση που τα αγοράσατε με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα της ελαχιστοποίησης του κόπου σας.

Το παγκόσμιο σήμα του στεγνού καθαρίσματος (Dry clean) είναι P.

– Οι δουλειές μας –