– ΞΕΚΡΕΜΑΣΜΑ/ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ –

Ο χρόνος στις μέρες μας είναι ήδη συρρικνωμένος από το επάγγελμα και τις υποχρεώσεις μας. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να τον περιορίζετε ακόμη περισσότερο με τα επιπρόσθετα τετριμμένα του σπιτιού; Τουλάχιστον στο θέμα των κουρτινών σας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε. Διότι στα καθαριστήρια clean & quick ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε το ξεκρέμασμα όλων των ειδών των κουρτινών σας. Έπειτα, τις καθαρίζουμε και ερχόμαστε και τις επανατοποθετούμε. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Είτε έχετε απλές κουρτίνες, είτε πιο σύνθετα ήδη σκίασης, το προσωπικό μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Η εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες των υπαλλήλων μας έγκειται στην εμπειρία τους. Το προσωπικό μας έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων σε οποιοδήποτε ύφασμα και μέγεθος.

Γενικά, κρίνεται σκόπιμο, από αρκετούς ειδήμονες του τομέα, τα είδη σκίασης να καθαρίζονται περίπου κάθε τρία χρόνια. Ωστόσο, λεκέδες που δεν αντιμετωπίζονται άμεσα, μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση και να αποχρωματίσουν και το πιο ανθεκτικό ύφασμα μιας κουρτίνας. Γι’ αυτό ενδείκνυται συχνός έλεγχος  της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι κουρτίνες του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, με σκοπό να εντοπίζονται έγκαιρα φθορές στα υφάσματα.

Επιπλέον, σκόνες, καπνός, στάχτη από διπλανό τζάκι καθώς και λιπαρά στοιχεία μπορούν να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του υφάσματος, άρα και της κουρτίνας. Μάλιστα, αν δεν απομακρυνθούν μπορούν να συμβάλουν στην επιβάρυνση της ατμόσφαιρας, στο σπίτι ή στο γραφείο, μολύνοντας ταυτόχρονα τον αναπνεόμενο αέρα.

Για πιο ευαίσθητα υφάσματα συνίσταται, πέρα από τον έλεγχο ζημιών, η προσεκτική περιποίηση και συντήρηση. Εδώ σημειώνεται και η σημασία του επαγγελματικού καθαρισμού, από ειδικούς που διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν τα πιο λεπτά σημεία ενός πολυτιμότερου κομματιού, χωρίς το φόβο καταστροφής του από απειρία. Ειδικά για την αποφυγή συρρίκνωσης του υφάσματος με πλύσιμο ή τον αποχρωματισμό του με καθαρισμό στο σπίτι, προτιμότερο είναι να απευθυνθείτε στο καθαριστήριό μας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε αξιοποιούν στο μέγιστο τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες και στοχεύουν στην επαναφορά της ποιότητας σε κάθε ύφασμα. Οι υπάλληλοί μας αξιολογούν αρχικά το κάθε ύφασμα, τόσο για την εύρεση του καλύτερου τρόπου καθαρισμού, χωρίς επιβάρυνση της ποιότητας, όσο και για την κριτική αντιμετώπιση των φθορών, προκειμένου να βρεθεί μια πρακτική λύση στα προβλήματα που εντοπίζονται.

Το μόνο που απομένει να κάνετε, για να περιποιηθείτε το σπιτικό σας είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.