– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ & ΤΡΑΠΑΡΙΩΝ –

Καθαρίζουμε τις κουρτίνες σας ανάλογα με το ύφασμά τους είτε με στεγνό είτε με υγρό καθάρισμα.

Οι κουρτίνες, είτε τοποθετούνται στο σπίτι, είτε στο γραφείο, αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της διακόσμησης και της ατμόσφαιρας του κάθε δωματίου. Γι’ αυτό χρειάζονται και ιδιαίτερη φροντίδα, με στόχο τη διατήρηση της ποιότητάς τους και της εικόνας που σχηματίζουν μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όπως και κάθε άλλο αντικείμενο μέσα σε ένα σπίτι, έτσι και οι κουρτίνες επιλέγονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό, που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο την αποτελεσματική σκίαση του χώρου. Για να διατηρηθεί στο έπακρο αυτή η ικανότητα καλό είναι τα είδη σκίασης που χρησιμοποιείτε να φροντίζονται τακτικά και επιμελώς. Και σ’ αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τα καθαριστήριά μας, λοιπόν, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να αποκτήσετε καθαρές κουρτίνες, χωρίς να έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας ζωή και χωρίς να αγχωθείτε για την ποιότητα του καθαρισμού. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, έτοιμο να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημά σας σχετικά με την καθαριότητα των κουρτινών σας. Οι υπάλληλοί μας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για την αντιμετώπιση σχεδόν οποιουδήποτε υφάσματος, μεγέθους και σχεδίου θέλετε να καθαριστεί.

Όπως αναφέρουμε και στην ανάλυση της υπηρεσίας ξεκρέμασμα – επιδιόρθωση κουρτινών είναι σημαντικό οι κουρτίνες σας να καθαρίζονται επαγγελματικά και για τη συντήρησή τους. Η επιθεώρηση κάθε κομματιού εκτενώς, είναι μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πιο τακτικά στους πελάτες μας για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του υφάσματος και της μείωσης των φθορών που μπορεί να δεχθεί.

Σημαντικό είναι, επιπροσθέτως, να θυμάστε ότι τα περισσότερα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στην σχεδίαση και κατασκευή κουρτινών και τραπαριών είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα στο καθάρισμα και μπορούν να καταστραφούν εύκολα. Για το λόγο αυτό προτείνουμε και τον επαγγελματικό καθαρισμό τους.