– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ –

Ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες σας δημιουργήσαμε το 2009 την υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης των χαλιών σας:

E

Μηχανής

E

Χειροποίητων

E

Φλοκάτων

E

Μοκετών

E

Μπουχάρα κ.α.

Η φύλαξη είναι για μία σεζόν και παρέχεται δωρεάν.

Είτε διαθέτετε χαλιά μηχανής, είτε χειροποίητα, τα καθαριστήρια clean & quick μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Η επεξεργασία του κάθε χαλιού περιλαμβάνει καθαρισμό με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, με ειδικά προϊόντα για εξόντωση μικροοργανισμών, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έπειτα, διεξάγεται στέγνωμα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου τα χαλιά σας προστατεύονται από καιρικές συνθήκες και εξωτερικό περιβάλλον. Σημαντικό στάδιο για σωστό καθάρισμα είναι η απομάκρυνση χνουδιών, για την εξασφάλιση της ποιότητας του χαλιού και τη διατήρηση του υλικού του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στη συνέχεια, το στεγνό καθάρισμα με σύγχρονο υλικό εξοπλισμό σας εγγυάται την πλήρη επαναφορά του χαλιού σας στην αρχική του ποιότητα. Τελική κατεργασία αποτελεί η συσκευασία των χαλιών, ώστε να είναι έτοιμα για αποθήκευση, μεταφορά και στρώσιμο.

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού σε βάθος εκτείνονται πέρα από τον καθαρισμό χαλιών αφού ανάγονται σε επίπεδο διαφύλαξης ενός βιώσιμου περιβάλλοντος διαβίωσης ή εργασίας. Έπειτα από μία κοπιαστική ημέρα στο χώρο εργασίας σας, σίγουρα θα αισθάνεστε την ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία σε ένα περιβάλλον που αποπνέει άνεση και ζεστασιά. Αφετηρία για ένα τέτοιο γεμάτο συναίσθημα είναι η αποτελεσματική φροντίδα των χαλιών σας.

Τα χαλιά συνιστούν θεμελιώδους σημασίας αξεσουάρ κατά τους χειμερινούς μήνες ζεσταίνοντας και «επενδύοντας» τους χώρους μίας οικίας ή επιχείρησης. Ορμώμενοι από τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας , έχουμε ακριβή εικόνα για την ευαισθησία και τον κάθε τύπο χαλιού, καθώς και τη φύση του καθαρισμού που χρειάζεται κάθε υλικό κατασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι κάθε υλικό που χρησιμοποιείται στα καθαριστήρια clean&quick επιλέγεται με σεβασμό προς το περιβάλλον και μετά από λεπτομερή αξιολόγηση του υλικού κάθε χαλιού.