– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ –

Εμπιστευτείτε τα δερμάτινα σας στους ειδικούς για το καθάρισμα ή τη βαφή τους. Γίνονται αλλαγές  χρώματος και επιδιορθώσεις όπου χρειάζεται.

Τα δερμάτινα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να διατηρούνται καινούργια.

Γενικά, γνήσια δερμάτινα προϊόντα απαιτούν ειδικές διαδικασίες για τη διατήρηση του χρώματος, της ποιότητας και τελικά της αίσθησης που δημιουργούν. Ιδιαίτερα προσεκτική ανάλυση των προβλημάτων, που μπορεί να εμφανίζει ένα δερμάτινο κομμάτι, συνιστά επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπισή τους. Παρ’ όλο που ελέγχουμε κάθε κομμάτι πριν τη διαδικασία καθαρισμού, καλό είναι να μας ενημερώνετε για κάποιο συγκεκριμένο σημείο του που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, μπορεί να αποφευχθεί η περαιτέρω φθορά του κάθε ενδύματος και να επιτευχθεί άμεση συντήρηση και βελτίωση της ποιότητάς του.

Ανάλογα με τον τρόπο που κατασκευάστηκε κάθε δερμάτινο κομμάτι, θα παρουσιάζει και διαφορές με άλλα κομμάτια του είδους του. Οι διαφορές έγκεινται τόσο στην απόχρωση, όσο και στη ραφή ή τον τρόπο σύνδεσης πολλών τμημάτων μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι και στην περίπτωση δερμάτινων ενδυμάτων η διαδικασία καθαρισμού είναι εξειδικευμένη για κάθε κομμάτι και κατ’ επέκταση ανάγεται σε ξεχωριστή εμπειρία.

Γνωρίζοντας ότι γνήσια δερμάτινα είδη είναι ιδιαίτερα ακριβά, εύλογο είναι όταν αγοράζονται να συντηρούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το λόγο αυτό σημαντικό είναι να απευθύνεστε σε επαγγελματικό καθαριστήριο για τον σωστό καθαρισμό των δερμάτινων ενδυμάτων σας. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα καθαρισμού στα καθαριστήρια clean&quick αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητές μας για ουσιαστικό καθαρισμό. Εφαρμόζουμε πλήθος τεχνικών από την εμπειρία του προσωπικού μας και με κάθε χρήσιμη πληροφορία που μπορείτε οι ίδιοι να παρέχετε για κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, προσφέρουμε πλέον βέλτιστη εξυπηρέτηση  για κάθε πελάτη. Οι υπάλληλοί μας είναι ικανοί να απομακρύνουν σχεδόν οποιοδήποτε λεκέ και να επιδιορθώσουν πληθώρα ατελειών στα ενδύματά σας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η δική σας ικανοποίηση. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εξυπηρετηθείτε άμεσα και ουσιαστικά είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.