– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ –

Για την ισορροπία ψυχικής και σωματικής υγείας ο ποιοτικός ύπνος αποτελεί απαραίτητο αγαθό. Ωστόσο, ο καλός ύπνος χάνει σημαντικά από την αξία του με την ύπαρξη εντόμων στο στρώμα μας.

Τα ακάρεα είναι έντομα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι σκώροι και τα τσιμπούρια, που αναπτύσσονται στα στρώματα και τα χαλιά των σπιτιών. Η ύπαρξή τους συμβάλλει στην ανάπτυξη διάφορων ασθενειών από αλλεργίες έως και σοβαρές αρρώστιες. Ιδιαίτερα το είδος Sarcoptes scabies, συνηθισμένο στα στρώματα των σπιτιών μας είναι γνωστό για την συμβολή του στην πρόκληση της ψώρας.

Η παρότρυνση των ειδικών αναφέρεται στον καθαρισμό στρωμάτων μια φορά το χρόνο. Ωστόσο, για τους πάσχοντες από αλλεργίες κρίνεται σκόπιμος ο πιο τακτικός καθαρισμός τους. Με τον καθαρισμό απομακρύνονται νεκρά δερματικά κύτταρα καθώς και τα ακάρεα, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και επιβάλλεται πιο συχνή αντιμετώπιση του προβλήματος των εντόμων.

Επιπλέον, η καθαριότητα των στρωμάτων ενισχύει την σωματική υγιεινή και με την βελτιστοποίηση της ποιότητας του ύπνου προσφέρει καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η καθαριότητα ενός στρώματος προσφέρει φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου και καθιστά πολύ πιο εύκολη τη συντήρησή του μακροχρόνια. Μάλιστα, η διάρκεια ζωής του στρώματος είναι ανάλογη της ποιότητάς του, επομένως η επιμήκυνση της ζωής του στρώματος θα διατηρήσει την ποιότητά του, με τακτικό καθαρισμό.

Η διαδικασία

Κατόπιν ραντεβού ερχόμαστε στο σπίτι σας και με ειδικά μηχανήματα καθαρίζουμε επιτόπου τα στρώματα και τα χαλιά σας. Το καθάρισμα αφορά ακάρεα και όχι τους τυχόν λεκέδες. Η επαγγελματική προσέγγιση του προσωπικού μας και η φροντίδα που παρέχουν στα στρώματα συντηρεί τις ίνες του υφάσματος και κρατά τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι νέες μέθοδοι που εφαρμόζονται αποτελούν άριστη προσέγγιση για τον καλύτερο καθαρισμό των στρωμάτων και την απόκτηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για την συντήρηση του σπιτιού σας και την υγεία της οικογένειάς σας. Πιο συγκεκριμένα οι μέθοδοι περιλαμβάνουν:

Z

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Ο βιοκαθαρισμός ως μέθοδος καθαρισμού στρωμάτων αναφέρεται στην τακτική συντήρηση του στρώματός σας και προσφέρει απαλλαγή από ακάρεα, μύκητες και βακτήρια καθώς και υποαλλεργική προστασία. Με τρόπο που σέβεται την υγεία του πελάτη και προσδίδει φρεσκάδα στο στρώμα, ο βιοκαθαρισμός συνιστάται για καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο, απαλλαγή από μικροοργανισμούς και συνολική προστασία της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Z

Ολικός καθαρισμός στρώματος

Πέρα από τα οφέλη του βιοκαθαρισμού, με τον ολικό καθαρισμό εξαφανίζουμε τυχόν οργανικούς λεκέδες (αίμα, ούρα, ιδρώτας) και δίνουμε νέα φρεσκάδα στο στρώμα σας, απαλλάσσοντάς το από οσμές, με ολική απόσμηση. Έτσι το στρώμα σας αποκτά την ποιότητα ενός καινούργιου, ενώ εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Z

Μέθοδος καθαρισμού

Οι υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων χρησιμοποιούν μεθόδους αξιόπιστους στο καθάρισμα, χωρίς σαπούνια, απορρυπαντικά micro-splitting δεν αφήνει κατάλοιπα και έχει ήδη εφαρμοστεί σε χιλιάδες οικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, θαλαμηγούς και πλοία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η ατομική προσπάθεια αν και λιγότερο δαπανηρή καταφέρνει λιγότερα από τον επαγγελματικό καθαρισμό. Τα ειδικά εργαλεία και οι τεχνικές των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας απομακρύνουν πλήρως τα έντομα και διατηρούν ασφαλή τα στρώματά σας. Έτσι, προτείνουμε με απόλυτη σιγουριά να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον επόμενο καθαρισμό που θα χρειαστείτε.