– ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ (DELIVERY) –

Το δωρεάν είναι δύσκολο να βρεθεί, γι’ αυτό όταν κάτι προσφέρεται δωρεάν, αξίζει να αναφερθεί.

Η υπηρεσία clean and quick σας υπόσχεται καθαριότητα για όλα τα υπάρχοντά σας, κάθε στιγμή και στην πόρτα σας.

Λόγω των γρήγορων ρυθμών ανάπτυξης δημιουργήσαμε την δωρεάν παραλαβή – παράδοση (delivery) όλων των υπαρχόντων σας, ρούχα, χαλιά, κουρτίνες, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, προίκα, καλύμματα.

Απολαύστε, λοιπόν, τις ανέσεις που σας προσφέρουμε χωρίς να χάνετε χρόνο από την καθημερινή σας ρουτίνα. Όποτε κρίνετε απαραίτητο, οι υπάλληλοί μας μπορούν να περάσουν από την κατοικία ή τον χώρο εργασίας σας, για να παραλάβουν οτιδήποτε χρειάζεται καθάρισμα. Η επιστροφή θα γίνει το συντομότερο δυνατό και μόνο αφού έχουμε εφαρμόσει καθάρισμα άριστης ποιότητας στα κομμάτια που ζητάτε.

Η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής και απευθύνεται σε όλη την Θεσσαλονίκη, ακόμα και για ένα κομμάτι, κατόπιν επικοινωνίας.

Στόχος μας είναι η προσφορά των καλύτερων υπηρεσιών, συντονισμένων με το δικό σας πρόγραμμα και σχεδιασμένων ειδικά για εσάς, ώστε να ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες. Γι’ αυτό οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στηρίζονται στο σεβασμό προς τον πελάτη και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του. Ο τρόπος που δουλεύουμε έχει αποδείξει ότι μια έξυπνα οργανωμένη επιχείρηση, καινοτόμα τόσο στην εξυπηρέτηση, όσο και στις σχέσεις που αναπτύσσει με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, είναι η λύση σε πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Εμείς διαχειριζόμαστε τα πάντα σε σχέση με την καθαριότητα που επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορείτε να μας αναζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα και να προγραμματίσετε μια ημερομηνία παραλαβής-παράδοσης που να σας βολεύει. Καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε, αφήνοντάς σας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια να χαρείτε τη ζωή σας.

Όλοι χρειάζονται καθαρά ρούχα, οι περισσότεροι όμως είτε απεχθάνονται τη διαδικασία, είτε δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο. Τα καθαριστήριά μας σας απαλλάσσουν επομένως, από αυτό το πρόβλημα. Εργαζόμαστε προκειμένου να αποκτήσετε καθαριότητα όπως ακριβώς εσείς την επιθυμείτε, χωρίς περιττό κόπο και έξοδα. Πλέον, με το σύστημα δωρεάν παραλαβής-παράδοσης (delivery) μπορείτε χωρίς βιασύνη και κούραση, να μας εμπιστευτείτε, για να αποκτήσετε ρούχα, χαλιά, παπλώματα, κουρτίνες και καλύμματα άπταιστα καθαρισμένα, καλύτερα και από όταν μας τα παραδώσατε.