– ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ –

Μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας δεν απομένει σχεδόν ποτέ χρόνος για τον καθαρισμό και τη συντήρηση ενδυμάτων, πόσο μάλλον ενός ή και περισσότερων χαλιών. Τα καθαριστήρια C & Q παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη φροντίδα των χαλιών σας.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους επισκευή και επιδιόρθωση των χειροποίητων χαλιών σας, καθώς επίσης και αλλαγές/ αντικαταστάσεις σε κρόσια και ρέλια των χαλιών μηχανής.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα χαλιά σας και την επισκευή τους μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και για τις τιμές μας.

Με την υπηρεσία επιδιόρθωσης χαλιών η εταιρεία μας υπόσχεται άμεση αντιμετώπιση των φθορών στα χαλιά σας, προκειμένου να τα ξαναχρησιμοποιήσετε και την επόμενη σεζόν. Ειδικά ένα χαλί, που αγοράζεται ώστε να ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο περιβάλλον του δωματίου που τοποθετείται, δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Γι’ αυτό απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του καθαριστηρίου μας, που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την επιδιόρθωση ενός χαλιού.