– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΝΥΦΙΚΩΝ –

Μετά την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας, αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε το νυφικό σας στην προτέρα κατάστασή του ώστε να διατηρηθεί στο χρόνο. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τον καθαρισμό νυφικών και από οίκους νυφικών.

Το νυφικό θα αποτελέσει για σας ένα κειμήλιο ξεχωριστό από όλα, καθώς διατηρεί μαζί του μνήμες από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας. Γιατί, λοιπόν, να μην του δώσετε τόση φροντίδα όση αξίζει; Ο καθαρισμός του νυφικού και η έναρξη μιας διαδικασίας για τη συντήρησή του συνιστούν επιτακτική ανάγκη, όσο πιο σύντομα μετά τη μεγάλη μέρα γίνεται.

Αν και η αποθήκευσή του στην ντουλάπα φαίνεται μια ακίνδυνη διαδικασία, στην πραγματικότητα αποτελεί μία καταστροφική κίνηση για την ποιότητα του νυφικού.

Η χρόνια παραμονή του ενδύματος μέσα σε ακατάλληλο περιβάλλον, αλλά και η αδιάφορη μεταχείρισή του συνιστά μια απειλή για αυτό. Αναλυτικότερα, λεκέδες και ανεπιθύμητες οσμές μπορούν να καταστρέψουν τόσο την ποιότητα, όσο και την εικόνα ενός νυφικού. Η οξείδωση λεκέδων και η επαφή των ευαίσθητων υφασμάτων από τα οποία απαρτίζεται το νυφικό με ξένα σωματίδια, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να αλλοιώσει πλήρως το πολύτιμο αυτό ένδυμα.
Από την άλλη, η μακροχρόνια παραμονή ενός νυφικού μέσα σε πλαστική “προστατευτική” συσκευασία μπορεί να το φέρει σε επαφή με τα ρυπογόνα αέρια του πλαστικού. Η επαφή αυτή είναι ανεπιθύμητη γιατί τα αέρια από την πλαστική συσκευασία αλλοιώνουν τις ίνες του υφάσματος, οδηγώντας σε αποχρωματισμό του και αναπόφευκτη καταστροφή του νυφικού.

Όπως και κάθε άλλο ένδυμα, έτσι και ένα νυφικό χρειάζεται καθαρισμό και συντήρηση για να αξιοποιηθεί. Ωστόσο, τα νυφικά, ενώ δεν προορίζονται συνήθως για να ξαναχρησιμοποιηθούν σύντομα, απαιτούν πολύ περισσότερη προσοχή στην περιποίηση από τα καθημερινά ενδύματα, αφού απαρτίζονται από πολύ πιο ευαίσθητα υφάσματα και πρέπει να διατηρηθούν για περισσότερα χρόνια. Έτσι, πέρα από τον επαγγελματικό καθαρισμό τους, συνίσταται η προσεκτική αποθήκευσή τους και ο τακτικός έλεγχος για φθορές μετά την αποθήκευση. Ο καθαρισμός καλό είναι να επαναλαμβάνεται και μετά την πρώτη φορά.

Έχοντας στόχο τη δική σας εξυπηρέτηση, δεν θα μπορούσαμε να μην προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία. Επιθυμία μας είναι να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τις μνήμες από την ωραιότερη μέρα της ζωής σας ζωντανές για πάντα. Κι αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε με τον καθαρισμό του νυφικού σας.